Spørgsmål til og svar fra BIF København

I et konstruktivt samarbejde mellem medlemmer af Liv Over Lov, John Andersen, medlem af Borgerrepræsentationen i København for Enhedslisten, og Robert Olsen, forstander på Kofoeds Skole, blev der i april 2017 udarbejdet en række spørgsmål om fleksjob og ressourceforløb til Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i København.

Det er administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bjarne Winge, der besvarede John Andersens spørgsmål. Bjarne Winges svar afstedkom, at John Andersen 2 gange stillede opfølgende spørgsmål.

Alle John Andersens politikerspørgsmål og alle Bjarne Winges svar på dem, kan læses i linkene herunder.

5. maj 2017: Svar på John Andersens spørgsmål af 26. april 2017 fra Bjarne Winge om fleksjob og ressourceforløb m.v., der bl.a. dokumenterer, at Københavns kommune ligger langt under landsgennemsnittet i tildeling og oprettelse af fleksjob

18. juli 2017: Svar på John Andersens opfølgende spørgsmål af 14. maj 2017 fra Bjarne Winge, som bl.a. dokumenterer, at hele 67 % af de borgere, som afsluttede et ressourceforløb i 2016 er sendt på kontanthjælp, selvforsørgelse eller uddannelseshjælp

17. august 2017: Bjarne Winges svar på John Andersens opfølgende spørgsmål af 14. maj 2017, hvor man kan læse, hvordan forsørgelses- og arbejdsmarkedssituationen er for de borgere, der fik afslag på fleksjob i 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.