Jobcenter Købehavn er et af landets værste

Siden TV2 Lorry den 1. juni 2017 viste et langt indslag om Jobcenter Københavns mere end 20 år lange mishandling af dødssyge Vladimira Kristensen på 63 år, har flere og flere medier heldigvis dækket forholdene i Jobcenter København massivt.

Deadline på DR2 viste den 23. juli 2017 kl. 22:30 et meget langt interview med den ansvarlige Borgmester for Jobcentrene i København, Anna Mee Allerslev.

Desværre gav Deadline ikke nær så lang taletid til en af de berørte borgere, som de gav til Anna Mee Allerslev. Det skinner desværre igennem i stort set alle mediedækninger af de umenneskelige forhold og de systematiske ulovligheder i Jobcenter København – i særdeleshed på Jobcenter Lærkevej.

Beklageligvis var det igen alt for let for Anna Mee Allerslev at spærre den grusomme sandhed ind i hendes kulsorte mørke af bortforklaringer og kasten skylden på alt muligt andet og alle mulige andre end lige hende selv og hendes hær af økonomer og jurister.

Deadline bragte heldigvis faktuelle statistikker, der med al sin tydelige grusomhed viser, at Jobcenter København er et af landets værste jobcentre, da de tildeler langt færre førtidspensioner og fleksjob end alle de andre kommunerne tilsammen i gennemsnit.

Det sår i allerhøjeste grad tvivl om Anna Mee Allerslevs troværdighed, for hvordan kan hun blive ved med at påstå, at Københavns kommune lever op til lovgivningen vedr. reformen af fleksjob og førtidspension, når landets øvrige kommuner gennemsnitligt tildeler langt flere førtidspensioner og fleksjob end Københavns kommune?

For Anna Mee Allerslev siger jo mellem linjerne, at alle de andre kommuner gør det forkert, og at Københavns kommune stort set er den eneste kommune, der gør det rigtigt!!

Her kommer et par billeder med orientering fra Københavns kommunes eget taskforce vedrørende afklaring af målgrupper for fleksjob, ressourceforløb, revalidering og førtidspension af 16. marts 2017. Billederne indeholder både tekst- og statistikorientering.

1 comment

  • Vi skriver nu den 26. oktober 2017, dagen efter Anna Mee Allerslev trak sig som borgmester for bl.a. Jobcentrene – ikke pga. systematisk ulovlig sagsbehandling i både år og årtier, men pga. hendes mange personsager om bryllup, 30 års fødseldag m.m.

    Ingen af borgerrepræsentationens øvrige medlemmer har gjort noget og gør fortsat ikke noget aktivt for at indført en helt ny forvaltningskultur i bl.a. jobcentrene, så borgerne kan få deres retssikkerhed tilbage.

    Håber virkelig, at vælgerne til KV 2017 stemmer på nogle nye politikere, der hellere vil tjene københavnere end tjene sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.