Dialogmøde med Andreas Keil den 5/7 2017

Den 5. juli 2017 mødtes 7 borgere til dialogmøde med Andreas Keil, Beskæftigelsesordfører for Socialdemokratiet i Københavns Borgerrepræsentation. Dialogmødet varede i 1 ¼ time.

Da 3 af borgerne ikke ønskede at blive filmet, og da 1 borger havde ansvaret for videooptagelsen, er det kun Andreas Keil og 3 af de 7 borgere, der kan ses i videoen.

Under dialogmødet fik Andreas Keil 2 nye dokumenter. Det ene dokument var med nogle af de vigtigste pligter, som kommunerne har overfor borgerne. Kommunale pligter, som ikke har noget som helst at gøre med en stram lovgivning vedr. reformen af fleksjob og førtidspension, som Borgermester Anna Mee Allerslev og administrerende direktør Bjarne Winge bliver ved med at bruge som begrundelse for bl.a. at nægte alvorligt syge og handicappede borgere som f.eks. Vladimira Kristensen og Charlotte Pedersen førtidspension.

I de mange år og årtier, vi imod vores viljer er blevet tvunget til at forblive i systemet uden nogen som helst udsigt til at “blive sat fri”, bliver vi systematisk skriftligt oplyst om vores pligter som borger i Jobcentrenes mødeindkaldelser og breve med krav om at møde op i diverse beskæftigelsesforanstaltninger.

Jobcentrene oplyser systematisk IKKE om vores borgerrettigheder og kommunens forpligtigelser over for os i disse mødeindkaldelser og breve. Vi bliver derimod systematisk også oplyst om, at vi vil blive økonomisk sanktioneret, hvis vi ikke underkaster os de oplyste forpligtigelser.

Da Liv Over Lov gennemgik de vigtigste kommunale pligter, stødte vi ikke på EN ENESTE oplysning om sanktioner overfor de kommuner, som IKKE underkaster sig deres forpligtigelser overfor borgerne.

Det er IKKE lighed for loven. Det er ULIGHED for loven, hvilket i vores verden er grundlovsstridig. Læs nogle af de vigtigste kommunale pligter over for borgerne her: kommunerne-har-pligt-til

Det andet dokument, som Andreas Keil fik under dialogmødet, var de 16 punkter med krav og de 2 spørgsmål, som Liv Over Lov udarbejdede i et samarbejde med Facebook-grupperne Reformramtes venner, Jobcentrets Ofre og Næstehjælperne forud for vores fælles demonstration på Rådhuspladsen i København onsdag den 28. juni 2017.

Dette dokument fik Borgmester Anna Mee Allerslev også overrakt den 28. juni 2017, da 9 af demonstranterne var til dialogmøde med hende efter det ekstraordinære møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Københavns Borgerrepræsentation. Læs dette dokumentet her: krav-til-bif-27-06-17

Se Blogindlægget om dialogmødet med Anna Mee Allerslev, som også indeholder en videooptagelse af mødet, her: Dialogmøde med Anna Mee Allerslev 28. juni 2017

Liv Over Lov vil gerne sige tak til Andreas Keil for at tage initiativ til at mødes med os den 5. juli 2017 og for at ville bringe vores budskaber om jobcentrenes umenneskelige behandling og deres systematiske ulovligheder med i de videre politiske forhandlinger i august 2017.

Vi er mange borgere med varige sygdomme/handicap og som følge deraf varig nedsat arbejdsevne eller slet ingen arbejdsevne, der ser meget frem til, at der tages reelt politisk ansvar, og at der sættes aktiv politisk handling på NU!

Vi borgere har hårdt brug for at blive befriet for alle de tvangsforanstaltninger og økonomiske sanktionstrusler, som vi har været udsat for af jobcentrene i mange år og årtier, så vi kan komme til at leve frie, trygge og værdige liv.

Det er handling, der skaber forvandling!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.