Jobcenter København tilfredshedsundersøgelse 2016

Den 9. august 2017 modtog Liv Over Lov Administrerende direktør Bjarne Winges svar på vores spørgsmål om Konsulentfirmaet Advice’s undersøgelse af borgernes tilfredshed med den modtagne service og vejledning i Jobcentrene i Københavns kommune.

Samme dag fremsendte vi 3 opfølgende spørgsmål til Bjarne Winge og til Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Københavns Borgerrepræsentation inkl. Borgmester Anna Mee Allerslev.

Den 17. august 2017 modtog vi Bjarne Winges svar på vores opfølgende spørgsmål. Ingen af politikerne i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget inkl. Borgmester Anna Mee Allerslev har besvaret spørgsmål!

Læs alle Liv Over Lov’s spørgsmål og Bjarne Winges svar på dem her

Se undersøgelsen om Ledige i Kbh. ultimo 2016 her

Bjarne Winge fremsendte sammen med hans svar på vores opfølgende spørgsmål den 17. august 2017 samtlige 27 spørgsmål, som Konsulentfirmaet Advise stillede de 1,4 % af alle de mennesker, som var tilknyttet et Jobcenter i København i 2016.

I nærmeste fremtid vil Liv Over Lov iværksætte vores egen undersøgelse, hvor folk af egen fri vilje og lyst får mulighed for at besvare de 27 spørgsmål, der indgik i tilfredshedsundersøgelsen i 2016, i stedet for, at et Konsulentfirma plukker særlig udvalgte ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.